Leiligheter med genial delebilordning og elsykler!

Her trenger du ikke egen bil og p-plass. Det sparer du store penger på.


La oss si at en ny bil koster ca. 350.000. Det samme gjør en parkeringsplass i et nytt leilighetsprosjekt. Da er regnestykket enkelt:

Du kan spare 700.000 (!) hvis du ikke trenger egen bil (eventuelt bil nr. 2) og p-plass – og da er de høye årlige bilkostnadene enda ikke lagt til. Ingen tvil, med delebilordning og leilighet uten p-plass får du bedre likviditet og mer til overs til hverdagskos og ferier.

Delebilordningen kort fortalt:

 • På Consulens Brygge står elektrisk delingsbil klar i p-anlegget den dagen du flytter inn. Selger inngår nemlig avtale om leie av bil med en anerkjent leverandør som på innflyttingstidspunktet tilbyr den gunstigste leieavtalen. Målet er 2 – 4 biler for deling i prosjektet Consulens Brygge, avhengig av hva som finnes av tilbud ved innflytting av byggene.
 • Det kommer også en delebilordning som selger lager sammen med nabobil.no eller en annen tilbyder som kan sørge for at det er privatbiler tilgjengelig for deg som flytter inn på Consulens Brygge. I tillegg kommer bilene tilgjengelige ved mobilitetspunktet på Hillevåg Torg.
 • Felles for bilene i delebilordningen er at du slipper å tenke på forsikring, vedlikehold, dekkskift og støvsuging – alt er inkludert i leieprisen. Les mer om hvordan det virker med forsikring og mer på nabobil.no.


Allerede nå er 15 leiligheter solgt til bilfrie kjøpere!

På Consulens Brygge leveres leilighetene mellom 48 og 75 m2 uten p-plass. Prisen på disse er allerede nedjustert med inntil 350.000. Velger du en av de større leilighetene med p-plass inkludert, kan du velge vekk parkeringen og trekke 350.000 fra kjøpesummen. 

Du finner info om hvilke leiligheter som leveres med og uten parkering i boligvelgeren og prislistene.

Tjen eller spar penger – lei ut egen bil eller lei naboens

Nabobil og tilsvarende tilbydere er gunstige både for deg som har bil og deg som ikke har bil:

 • Har du bil, kan du tjene på utleie. Har du ikke bil, kan du leie bil de dager du trenger det – noe som betyr mye lavere årlige kostnader enn å eie egen bil.
 • Det opprettes en egen, lukket delebilordning som kun er for beboere på Consulens Brygge. Her inngår bilen som leies av en billeverandør og bilene naboene stiller til disposisjon.
 • I tillegg inngår alle bilene Nabobil, eventuelt annen foretrukken samarbeidspartner, har tilgjengelig i nærområdet – her er det alltid stort utvalg, Sjekk bare på vårt eksempel Nabobil.no og søk etter biler i nærheten av Consul Sigval Bergesens vei. Gjør det like godt nå.

Elsykler like utenfor inngangsdøra

Utbygger vil også legge til rette for en deleordning med elsykler på Consulens Brygge. En av mulighetene det jobbes med er å tilby Kolumbus utplassering av deres populære bysykler.

 • Visste du at leie av bysykkel er inkludert i kjøp av togbillett? Du kan ha sykkelen en time før og en time etter toget ditt går. Hva med å sykle de 700 meterne fra Consulens Brygge til Paradis stasjon?

Vet du egentlig hvor dyrt det med egen bil? Ofte over 100.000 kroner i året!

Ifølge Opplysningsrådet for veitrafikken har du årlige utgifter på ca. 123.000 i året hvis du eier en ny ladbar hybrid som koster 600.000 i butikken. 

Regnestykker for årlige bilkostnader finner du her: ofv.no


Se hvor enkelt det er å reise miljøvennlig!

Consulens Brygge oppføres sør for Paradis, ved innseilingen til Hillevågsvannet. Her kan du bo sentralt i forhold til nærområdets mange attraksjoner, arbeidsplasser, bydelens nye park og Stavanger sentrum – og med en fullkommen fjordutsikt og sjønær beliggenhet.

Fra Consulens Brygge tar det kun tre minutter å gå til bussen og sju minutter til toget – og 10 minutter med sykkel til Stavanger sentrum. 

Hillevåg Torg: Stavangers nye grønne mobilitetspunkt

Visste du at Hillevåg Torg, som ligger kun 3-4 minutters gange fra Consulens Brygge, er Stavanger kommunes pilotprosjekt for grønn mobilitet? På Hillevåg Torg, som nå begynner å ta form som mobilitetspunkt, kommer blant annet; 

 • Bysykkelstativ til seks bysykler
 • Elektriske sparkesykler settes ut om morgenen
 • Ekstra sykkelparkering
 • Holdeplasser til Bussveien like ved
 • To delingsbiler fra Bilkollektivet
 • Pakkeautomat fra Posten så du enkelt kan plukke med deg pakken din på veien
 • Miljøstasjon til søppellevering
 • Take away

Les mer om mobilitetspunktet Hillevåg Torg på nettsidene til Stavanger kommune (link)


Sjekk ut mulighetene i nærområdet – her bor du kortreist!

Consulens Brygge er et ypperlig utgangspunkt for å ta i bruk Paradis-området, Hillevåg og Stavanger sentrum. 

Din nye nærbutikk: Kilden kjøpesenter.

Bydelens innholdsrike kjøpesenter ligger 4-5 minutters spasertur unna Consulens Brygge.

Her finner du nærmere 60 butikker, inkludert vinmonopol og en svært innholdsrik dagligvareforretning. Kilden har også flere gode spisesteder, enten du vil ha ha takeaway eller har tid til å sette deg og spise middag med godt i glasset.

 • Jærbakeren
 • Big Bite
 • Dominos
 • NB Sørensen Express
 • Pastabakeren
 • Café Lucca

Mer info om ditt nærmeste kjøpesenter finner du på kilden.no.

Ny park som nabo!

Med den nye bydelsparken på nabotomten trenger du ikke gå langt til nærmeste rekreasjonsområde. Her er landskapsarkitektens visjon:

Parken skal utvikles som et samarbeidsprosjekt og spleiselag mellom forskjellige aktører med prosjekter i Paradis og Hillevåg, selvsagt inkludert Base Bolig og Skanska. Endelig innhold i parken er enda ikke bestemt, og ferdigstillelse av denne parken kan bli på et senere tidspunkt enn ferdigstillelse av prosjektet Consulens Brygge i sin helhet.


Ring megler på 930 40 300


Området sør for Paradis er i fantastisk utvikling!

Potensialet for byfornyelse og tilhørende verdiskaping i Paradis-området er enormt. Visjonen er å skape et fremtidsrettet, levende og bærekraftig byområde med spennende næring, mange nye arbeidsplasser og rekreasjonsområder som knytter menneskene og byen sammen. Consulens Brygge vil bli en viktig brikke i denne utviklingen.

Kort vei til Stavanger sentrum

En tur i teateret, et besøk i konserthuset eller bare vandre gatelangs og kjenne på byens puls? Mulighetene i Stavangers bygater er mange. Med leilighet på Consulens Brygge blir det enkelt å bruke sentrum, enkelt å få med seg alt som skjer.

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Meld din interesse!

   Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

   Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Design: Ensign Reklamebyrå