Illustrasjonene kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning, møblering og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Lekeplassene i bakgrunnen er av midlertidig art, se utomhusplan. Transparente figurer viser antatt kommende bebyggelse i nærområdet. Avvik fra illustrasjonen vil forekomme.

Bo sør for Paradis, like ved bydelens nye park

Er du kun interessert i det beste? Da er det Consulens Brygge ved innseilingen til Hillevågsvannet som gjelder. Her får du områdets beste fjordutsikt, helt uten noen foran.

Byggingen er i gang!

På Consulens Brygge kan du bo med en fullkommen sjønær beliggenhet, spektakulær utsikt, sentralt i forhold til kommunikasjon og like ved bydelens nye park. Alle leilighetene ligger godt over fjordkanten – gulvet i 1. etasje ligger ca. 7 meter over bølgene. Grip sjansen!

Finn frem til Consulens Brygge – enkelt og greit:
Sving av Hillevågsveien ved Boots apotek og kjør ned til fjorden via Hamneveien.

Se vår personvernerklæring

Status Consulens Brygge

(klikk på byggene for statusoppdatering)

CB4: Salget er i gang

Byggingen er i gang
Fra ca. 48 til 300 m²
Overlevering våren 2022
Ring 930 40 300 for visning

CB3: Salget er i gang

Byggingen er i gang
Fra ca. 66 til 210 m²
Overlevering vår/sommer 2023
Ring 930 40 300 for visning

CB2: Kommer for salg

Under prosjektering
Antall og størrelse: info kommer
Antatt overlevering: 2023/2024

Se vår personvernerklæring

CB1: Kommer for salg

Under prosjektering
Antall og størrelse: info kommer
Antatt overlevering: 2023/2024

Se vår personvernerklæring


Bli BILFRI med delebilordning og elsykler i ny leilighet på Consulens Brygge! 

Her trenger du verken p-plass eller egen bil – hvert fall ikke bil nr. 2. På Consulens Brygge står elektrisk delingsbil klar i p-anlegget den dagen du flytter inn. Selger inngår nemlig avtale om leie av bil med en anerkjent leverandør som på innflyttingstidspunktet tilbyr den gunstigste leieavtalen. Målet er 2 – 4 biler for deling i prosjektet. 

Det kommer også en delebilordning som selger lager sammen med nabobil.no eller en annen tilbyder, samt deleordning med elsykler. Her blir du mobil – uten egen bil! 


3D-illustrasjon, Consulens Brygge. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Endelig innhold i parken på nabotomten er enda ikke bestemt, og de forskjellige bitene i puslespillet vil etter planen falle på plass etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres.

Bo helt i sjøfronten, med uforstyrret utsikt mot fjord, fjell og himmel.

– Opplevelsen av å bo så nær sjøen vil bli noe man virkelig føler på både inne og ute, forteller arkitekt Agnes Lenschow i Niras Arkitekter om Consulens Brygge.


Premium utsikt, premium beliggenhet

3D-illustrasjon, leilighet H0802 (149 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.


3D-illustrasjon, leilighet H0801 (208 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå