“Utsiktskvaliteter som knapt har sin make i Stavanger”

Herlig utsikt og lyden av bølgeskvulp

– Gulvet til leilighetene i 1. etasje ligger faktisk sju meter over bølgene – her blir det fantastisk utsikt mot innseilingen til Hillevågsvannet og langt utover Gandsfjorden. Alt til lyden av bølgeskvulp, smiler arkitekt Agnes Selheim Lenschow. Hun står på tomten sør for Paradis og speider over mot Godalen, Usken og fjellene på andre siden.

– På Consulens Brygge vil man oppleve å bo virkelig sjønært både inne og ute, samme hvilken etasje man velger, sier Agnes.

Vil du oppleve utsikten fra tomten? Send e-post til ee@eie.no eller ring Espen Eide på 930 40 300

Sjekk utsikten fra 121 m²-leilighet i 4. etasje

Balkonger med mange soltimer

De fleste leilighetene ligger på et hjørne, noe som betyr vinduer med utsikt mot to himmelretninger.

– De samme leilighetene får hjørnebalkonger, og dermed kan man flytte solstolen rundt hjørnet etter hverts om solen beveger seg himmelen. Mange får også soverom hvor de kan våkne og sovne med fjordutsikt. smiler Agnes.

– De som ikke vender direkte mot fjorden, ser selvsagt likevel bølgene og får glede av ettermiddagssol og nærhet til flott grøntområde. Litt opp i etasjene får man sikt mot Stavanger og bymiljø. Her bor du med utsikt, uansett. Dette blir bra!

3D-illustrasjon leilighet H05-01 (94 m²). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Veggfargen Klassisk hvit er standardleveranse. Andre farger (som vist her) kan bestilles som tilvalg. Oppgraderinger som vist type benkeplate er en av flere muligheter i tilvalgsprosessen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.
3D-illustrasjon, leilighet H05-01 (94 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå