Suksessen fortsetter:

Byggestart trinn 2, nærmest fjorden!

Flyfoto som viser Consulens Brygge i innseilingen til Paradis med Stavanger Sentrum i bakkant.

Påmeldingsvisning tirsdag kl. 15-17! 

Vi har solgt nok leiligheter til å starte byggingen av CB3, like ved innseilingen til Hillevågsvannet og den nye parken ved Hamnevika. Dermed er det ingenting å vente på for deg heller! Finn din favoritt blant de ledige – få innflyttingsinfo – gled deg!

Vi avholder påmeldingsvisning ved tomten hver tirsdag kl. 15 –17, og du kan selvfølgelig avtale eget møte når det passer. Ring megler på 930 40 300 eller bruk en av knappene her:

Leiligheter som ikke har sin make i Stavanger!

Vi er også godt i gang med byggingen av trinn 1, og dermed har du et virkelig fint utvalg av størrelser og leilighetstyper å velge blant på Consulens Brygge. Pr. nå er det ledige fra ca. 57 til 220 m² – og du har fremdeles muligheten til å gjøre mange personlige tilvalg.

Merk at Consulens Brygge også får virkelig bra fellesarealer og -funksjoner som gjestehybler, et sosialt allrom/møterom, delebilordning og mer.

Byens beste beliggenhet? Vi mener det.

3D-illustrasjon, Consulens Brygge. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Endelig innhold i parken på nabotomten er enda ikke bestemt, og de forskjellige bitene i puslespillet vil etter planen falle på plass etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres.

For en beliggenhet – for et prosjekt.

Grip sjansen og ring eiendomsmegler Espen Eide på 930 40 300 i dag

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Meld din interesse!

   Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

   Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Design: Ensign Reklamebyrå