Mange bade- og turgleder nær Consulens Brygge

Med fjorden så nær, får du flust av fine badeplasser og gode turmuligheter hvis du flytter til Consulens Brygge sør for Paradis. Hvorfor ikke ta deg et bad i Godalen etter du har vært på avtalt tomte- og utsiktsvisning ved innseilingen til Hillevågsvannet?

Avtal visning med Espen Eide på 930 40 300 eller ee@eie.no
før du leser videre om bade- og turmuligheter i nærområdet.

Sjekk utsikten fra 121 m²-leilighet i 4. etasje!

3D-illustrasjon av utsikt fra leilighet i femte etasje.

Nyt sommeren og badevannet langs fjorden

Det er flere herlige steder å bade på begge sider av Gandsfjorden. En av dem, friluftsbadet i Godalen, ligger tvers over sundet for Consulens Brygge og er en av byens mest populære strender. I tillegg til badeanlegget, finner du sandstrand, lekeutstyr for barn, stupebrett og griller her. På varme sommerdager åpner kiosken, så en time eller fire her kan trygt anbefales. Gjerne sammen med barnebarn, eller kanskje en av dine nye naboer?


Oppdag nærområdet til fots

Nærområdet til Consulens Brygge har mer enn en god badeplass, det er bare til å ta beina fatt langs begge sider av fjorden. Underveis dukker det opp flere steder å dyppe tærne eller resten av kroppen. En tur som alltid gleder, både til fots og med sykkel, er den som går langs fjorden fra Strømvik til Breivik. Her har du hele tiden kontakt med fjorden på den ene siden, skog og bebyggelse på andre siden. Perfekt tur sammen med gode venner eller i ro og fred, herlig alene.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå