3D-illustrasjon, Consulens Brygge sett mot fjorden. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Endelig innhold i parken på nabotomten er enda ikke bestemt, og de forskjellige bitene i puslespillet vil etter planen falle på plass etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres.

Bo på Consulens Brygge med park som nabo!

Det er nemlig store planer om en ny park i Hamnevika, på nabotomten til Consulens Brygge. Her er det allerede på plass benker, bord og lekeapparater, og mye mer er planlagt. Hva med å nyte sjøutsikten, en kopp kaffe og noe påsmurt, etter du har vært på avtalt tomte- og utsiktsvisning?

Vil du avtale visning på tomten og se hvor nær den nye parken ligger?
Send e-post til dsh@basebolig.no eller ring Daniel S. Honstad på 959 72 361.

Mange gode krefter drar lasset

Parken skal utvikles som et samarbeidsprosjekt og spleiselag mellom forskjellige aktører med prosjekter i Paradis og Hillevåg, selvsagt inkludert Base Bolig og Skanska. I landskapsarkitektens visjon og idéskisser finner du blant annet turstier, en ny fiskebrygge, gode gressplener, sittegrupper, grillplass og et piknikområde.

Se ledige leiligheter på Consulens Brygge

Endelig innhold i parken er enda ikke bestemt, og de forskjellige bitene i puslespillet vil etter planen falle på plass etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres.

Gled deg til parkliv med sjøutsikt.

På Consulens Brygge får du også et herlig uteområde rett utenfor døren.

3D-Illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert og avvik fra illustrasjonen vil forekomme.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå