«Toppleilighet med byens beste fjordutsikt!»

Sjekk de to etasjene i H0803 – til sammen 210 m2!

Her er toppetasjen:

Her er 8. etasje:

Utsikt og beliggenhet med større wow-faktor skal du lete lenge etter.

Når du kommer inn i stua i 9. etasje, er du ikke bare 31 meter over bølgene. Du er også foran store vinduer som slipper inn et fantastisk skue mot fjord, fjell og himmel, Ryfylke, Lifjell og hvite seil på Gandsfjorden. Utenfor, på den nesten 70 m2 store takterrassen, kan du flytte deg etter sola, fra de første solstrålene i øst til den går ned i vest. Kan det bli bedre?

Ring megler på 930 40 300 for en prat om leilighet H0803.

3D-illustrasjon, 9. etasje leilighet H0803 (210 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

To soveromsavdelinger med privat bad

Denne leiligheten har klare skiller mellom livet i stuen, allrommet og de to private avdelingene med soverom og bad. Her blir det enkelt å få ro og fred når man vil – og være sosial når man ønsker det. Du kan for eksempel ha besøk i den øverste etasjen, mens din kjære slapper i kveldsolen på balkongen i etasjen under. Utsikten og nærheten til fjorden er alltid en del av tilværelsen – akkurat slik du drømmer om.

Med to store soverom med egne bad, blir dette en god leilighet for deg som av og til får voksne barn på overnattingsbesøk. Soveromsavdelingene er smart plassert i hver sin etasje, slik at både du og ungdommen får den plass som trengs. Middagene spiser dere selvfølgelig sammen, enten i den ene eller andre etasjen. Gled deg!

3D-illustrasjon, 8. etasje leilighet H0803 (210 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Klassisk hvit er standard veggfarge. Andre farger (som vist her) er blant mulighetene i tilvalgsprosessen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Sjekk utsikten!

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Meld din interesse!

   Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

   Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Design: Ensign Reklamebyrå