Leiligheter med alle muligheter:

402 – 702 på Consulens Brygge

Sjekk planløsningen !

Leilighetene 402 – 702 på Consulens Brygge.

TV-stue til deg eller egene ungdomsavdeling?

Innspurt i Holmenkollen mens praten går høyt i stua? Da sitter du godt plassert i TV-stua når Norge tar gull foran svenskene, helt uten at noen forstyrrer. Eller kanskje du nyter roen under dyna mens ungdommen har besøk en fredagskveld. Her kan alle få det slik de vil, når de vil.

Sjekk den beliggenheten!

Leilighetene 402 – 702 er spesialutviklet for deg som vil bo ved fjorden og ha muligheten til både privatliv og sosialt liv – samtidig.

Ring megler på 930 40 300 for en prat om en av disse leilighetene.

For en utsikt!

3D-illustrasjon, leilighet H0602 (132 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Med lys inn fra to sider får hovedstuen en herlig atmosfære når familien møtes til middag etter jobb og skole. Kanskje er det onsdag, med hvite seil som jager førsteplassen i onsdagsregattaen?  Slik kan den nye hverdagen blir for deg og dine på Consulens Brygge.

3D-illustrasjon, leilighet H0402 (132 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Kjøkkentype og type dørblad som vist her er ikke standard, men kan bestilles som tilvalg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Meld din interesse!

   Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

   Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Design: Ensign Reklamebyrå