Bo øverst i ditt eget paradis

3D-illustrasjon, leilighet H08-01 i trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Bo høyt i ditt eget paradis, nærmest fjorden

Hvor høyt over bølgene vil du bo? Det blir uansett godt å bo på Consulens Brygge, med solrike balkonger og områdets beste utsikt over fjorden og mot byen.

Ta kontakt i dag, så finner vi en leilighet som passer best for deg, med lyden av bølgeskvulp sør for Paradis.

3D-illustrasjon, leilighet H08-02. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Veggfargen Klassisk hvit leveres som standard. Andre farger kan bestilles som tilvalg. På bad leveres fliser 30 x 60 cm på vegg og 30 x 30 cm på gulv som standard. Andre fliser kan bestilles som tilvalg. Garderobeskap leveres ikke som standard, men du får mange bestillingsmuligheter i tilvalgsprosessen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Balkonger og stuevinduer mot to himmelretninger – utsikt og lys inne og ute

I trinn kommer det totalt 35 leiligheter fra 1. til 7. etasje. Størrelsene er fra ca. 57 til 121 m² BRA, og samtlige av disse får en herlig takhøyde på ca. 255 centimeter.

Fire av fem leiligheter i hver etasje ligger på et hjørne slik at disse får balkonger og stuevinduer som vender i to himmelretninger. Dermed blir det utsikt og lys fra to sider – slik utnyttes den gode beliggenheten på best mulig måte for deg som skal bo, leve og nyte dagene på Consulens Brygge.

Det er også verdt å merke seg at leilighet H0101 har en egen utleieleilighet på ca. 40 m² BRA. Perfekt for deg som ønsker leieinntekter eller vil hjelpe et barn eller barnebarn inn i egen leilighet.

3D-illustrasjon, leilighet H05-01 i trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Veggfargen Klassisk hvit er standardleveranse. Andre farger (som vist her) kan bestilles som tilvalg. Oppgraderinger som vist type benkeplate er en av flere muligheter i tilvalgsprosessen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.
3D-illustrasjon, leilighet H05-02 i trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.
3D-illustrasjon, leilighet H05-0 i trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Din terrasse – din private oase

Skapt for kos og hygge, blomster og urter – og deg!

På din balkong eller terrasse får du muligheten til å lage din egen oase der dagene kan nytes. Med krukker, potter og verandakasser kan du la de grønne fingrene få noe å jobbe med, og etterpå nyte synet og duften av fargerik flora fra solstolen. Hvorfor ikke ha en urtekasse eller to, og kanskje en egen plantekasse for gulrøtter eller jordbær?

3D-illustrasjon leilighet H05-03 i trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Hel glassplate mellom kjøkkenskap (det leveres glassplate bak koketopp), og hvitevarer på kjøkken inngår ikke i standardleveransen. Oppgraderinger som vist type benkeplate og blandebatteri, er blant flere muligheter i tilvalgsprosessen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.
3D-illustrasjon leilighet H05-04 i trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Veggfargen Klassisk hvit er standardleveranse. Andre farger (som vist her) kan bestilles som tilvalg. Hvit innredning, hel glassplate mellom kjøkkenskap (det leveres glassplate bak koketopp), og hvitevarer på kjøkken inngår ikke i standardleveransen. Oppgraderinger som vist type benkeplate og blandebatteri, er blant flere muligheter i tilvalgsprosessen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

3D-illustrasjon fra Norema. Denne er kun ment å vise frontene for Noremas modell «Pluss mørk grå». Benkeplate, blandebatteri, servant, avtrekksvifte, samt overflatebehandling av gulv og vegger er ikke standard. Hvitevarer inngår ikke i standardleveransen. Bildet kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

Gled deg til et helt nytt kvalitetskjøkken fra Norema

De små øyeblikkene på kjøkkenet er med på å gjøre livet stort, både i travle hverdager og rolige lørdagsmorgener.

Når kaffeduften brer om seg, når barnebarna nyter glasur fra slikkepotten, når du hører lyden av en vinflaske som åpnes. Kjøkkenet er rommet som pirrer hele sanseapparatet – rommet der man kan hylle og leve det gode liv.

I tett og godt samarbeid med kjøkkenspesialistene hos Norema Kjøkkenstudio på Forus har vi valgt to ulike modeller til Consulens Brygge. Til alle leiligheter under 80 m2 leveres typen Pluss Mørk Grå, og til alle leiligheter over 80 m2# er modellen Areal Mellomgrå valgt som standard. Det vil bli utarbeidet egne kjøkkentegninger fra leverandør med mulighet for individuelle tilpasninger.

3D-illustrasjon av Noremas Pluss Mørk Grå, en nett og moderne modell med slette fronter i en varm og mettet gråtone. Gjennom sin nøytrale og lavmælte design, er dette et kjøkken som elegant kan matche alle tenkelige interiørstiler. Denne er kun ment å vise frontene for Noremas modell «Pluss mørk grå». Benkeplate, blandebatteri, servant, avtrekksvifte, samt overflatebehandling av gulv og vegger er ikke standard.

Se frem til et moderne, stilrent bad

På Consulens Brygge får du elegante løsninger på badet.

Det kommer fliser på både gulv og vegger, inkludert i dusjnisjen. På gulvet får du rene, fine linjer med 30 x 30 cm fliser, mens det i den nedsenkede dusjnisjen kommer 5 x 5 cm fliser. Flisene på veggene blir 30 x 60 cm, noe som skaper et fint samspill med gulvet. Man kan velge mellom 4 farger vegg og gulvfliser kostnadsfritt (beigemelert, mørk gråmelert, lys gråmelerte og hvit blank). Speil over innredning blir innfelt i veggflisene og det blir innfelte LED downlights i tak. Mer informasjon om hva du får på badet, finner du i leveransebeskrivelsen.

Meld deg på nyhetsbrev

Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

Design: Ensign Reklamebyrå