Bo øverst i ditt eget paradis

3D-illustrasjon, leilighet H0803 (ca. 210 m2) trinn 2. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Finn ditt eget paradis, nærmest fjorden

Consulens Brygge får en fin miks av leilighetstyper, med en bredde i kvaliteter i forhold til planløsninger og etasjeplassering. De aller fleste har stue som ligger på et hjørne. Dermed blir det lys inn fra to sider og både blå og urban utsikt, uansett hvilken leilighet man velger.

3D-illustrasjon, 8. etasje leilighet H0803 (210 m2) trinn 2. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Klassisk hvit er standard veggfarge. Andre farger (som vist her) er blant mulighetene i tilvalgsprosessen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Trinn 2: Leiligheter som ikke har sin make i Stavanger

 • To store og eksklusive to-etasjes toppleiligheter over 200 m2 med både takterrasse og hjørnebalkong.
 • En unik leilighet på 149 m2 i 8. etasje. Her får du en hel fasade mot fjorden, alt ca, 28 meter over bølgene.
 • Fenomenale leiligheter på ca. 132 m2 med områdets mest komplette fjordpanorama og glimrende solforhold.
 • Godt utvalg i leiligheter mellom ca. 66 til 106 m2 – alle med veldig bra planløsning, lys inn fra to sider og herlige balkonger.

3D-illustrasjon, leilighet H0802 (149 m2) trinn 2. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Trinn 1: Salgssuksess – byggestart vedtatt

 • Hjørneleiligheter på ca. 121 m2 med sol fra formiddag til kveld, lys inn fra to sider og fjordutsikt
 • En toppleilighet på ca. 300 m2 som får hele 9. etasje helt for seg selv.
 • 3-roms hjørneleiligheter på ca. 66, 82, 94 m2 – alle med lys inn fra to sider og herlige hjørnebalkonger med fjordutsikt
 • Godt utvalg i leiligheter også i andre størrelser.

3D-illustrasjon, leilighet H0402 (121 m²) trinn 1. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

3D-illustrasjon fra Norema. Denne er kun ment å vise frontene for Noremas modell «Pluss mørk grå». Benkeplate, blandebatteri, servant, avtrekksvifte, samt overflatebehandling av gulv og vegger er ikke standard. Hvitevarer inngår ikke i standardleveransen. Bildet kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

Gled deg til et helt nytt kvalitetskjøkken fra Norema

De små øyeblikkene på kjøkkenet er med på å gjøre livet stort, både i travle hverdager og rolige lørdagsmorgener.

Når kaffeduften brer om seg, når barnebarna nyter glasur fra slikkepotten, når du hører lyden av en vinflaske som åpnes. Kjøkkenet er rommet som pirrer hele sanseapparatet – rommet der man kan hylle og leve det gode liv.

I tett og godt samarbeid med kjøkkenspesialistene hos Norema Kjøkkenstudio på Forus har vi valgt to ulike modeller til Consulens Brygge. Til alle leiligheter under 80 m2 leveres typen Pluss Mørk Grå, og til alle leiligheter over 80 m2# er modellen Areal Mellomgrå valgt som standard. Det vil bli utarbeidet egne kjøkkentegninger fra leverandør med mulighet for individuelle tilpasninger.

3D-illustrasjon av Noremas Pluss Mørk Grå, en nett og moderne modell med slette fronter i en varm og mettet gråtone. Gjennom sin nøytrale og lavmælte design, er dette et kjøkken som elegant kan matche alle tenkelige interiørstiler. Denne er kun ment å vise frontene for Noremas modell «Pluss mørk grå». Benkeplate, blandebatteri, servant, avtrekksvifte, samt overflatebehandling av gulv og vegger er ikke standard.

Se frem til et moderne, stilrent bad

På Consulens Brygge får du elegante løsninger på badet.

Det kommer fliser på både gulv og vegger, inkludert i dusjnisjen. På gulvet får du rene, fine linjer med 30 x 30 cm fliser, mens det i den nedsenkede dusjnisjen kommer 5 x 5 cm fliser. Flisene på veggene blir 30 x 60 cm, noe som skaper et fint samspill med gulvet. Man kan velge mellom 4 farger vegg og gulvfliser kostnadsfritt (beigemelert, mørk gråmelert, lys gråmelerte og hvit blank). Speil over innredning blir innfelt i veggflisene og det blir innfelte LED downlights i tak. Mer informasjon om hva du får på badet, finner du i leveransebeskrivelsen.

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

  Design: Ensign Reklamebyrå