3D-illustrasjon* leilighet 801 i CB3

208 m²

og tre soverom

Bo øverst i ditt eget paradis.

3D-Illustrasjon*: Leilighet 801 i CB3.

Arkitekt Agnes Lenschow beskriver leilighet 801 i bygg CB3 som «et townhouse i høyden». Her får du en stor og eksklusiv leilighet som kombinerer fantastiske kvaliteter ute og inne.

Leilighet 801 får to etasjer – til sammen 208 m².

Her er toppetasjen:

Ferdigstilles våren 2023.

Med lys inn fra tre sider i stuen i 9. etasje, blir det enestående atmosfære rundt spisebordet og sittegruppen. Like lyst og fint blir det i det store allrommet i etasjen nedenfor. Perfekt løsning hvis din kjære har besøk og du vil slappe av foran TV-en, helt uforstyrret.

Her er 8. etasje:

Her er 8. etasje:

I denne etasjen får du blant annet en stor og lys stue og balkong med sol fra cirka kl. 12 og langt utover kvelden. Merk også at soverommet i denne etasjen får både privat bad og walk-in-closet.

Beliggenhet H0801

Vil du oppleve Consulens Brygge og se utsikten med egne øyne?

Ring eiendomsmegler Espen Eide på 930 40 300, eventuelt send e-post til ee@eie.no.

Bo høyt over bølgene.

Leilighet H0801

19.600.000 kroner, inkludert parkering og ekstrakvaliteter som vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken i 8. etasje samt solskjerming i form av elektrisk betjente screens på de fleste vinduer mot sør-vest i begge etasjer.

Kontakt megler for mer informasjon

3D-illustrasjon* av Consulens Brygge, som ligger ytterst ved bryggekanten. I denne toppleiligheten blir det ingenting mellom deg og fjordutsikten. 9. etasjen og takterrassen ligger ca. 31 meter over bølgene. 8. etasjen og balkongen ligger ca. 28 meter over bølgene.

For deg som er interessert i det beste.

Tenk å våkne til de første solstrålene som stiger over landskapet og Ryfylke i øst. Innseilingen til Hillevågsvannet ligger blikkstille mens du nyter morgenkaffen foran de store stuevinduene. Det er lite liv innover Gandsfjorden, men noen har allerede heist seil borte ved Lifjell. For en måte å starte dagen på! Slik kan du få det, 31 meter over bølgene i leilighet 801 på Consulens Brygge.

Sjekk utsikten!

*Merk at illustrasjonene kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning, møblering og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå