3D-illustrasjon*, leilighet H0803 i CB3.

210 m²

og tre soverom

«Toppleilighet med byens beste fjordutsikt!»

Utsikt fra leilighet H0803 i niende etasje.

Tenk å leve med dette skuet hver dag! Utsikt med større wow-faktor må du lete lenge etter.

Sjekk de to etasjene i H0803 – til sammen 210 m².

Her er toppetasjen:

Ferdigstilles våren 2023

Denne toppleiligheten er one of a kind. Når du kommer inn i stua i 9. etasje, er du ikke bare 31 meter over bølgene. Du er også foran store vinduer som slipper inn et fantastisk skue mot fjord, fjell og himmel, Ryfylke, Lifjell og hvite seil på Gandsfjorden. Utenfor, på den nesten 70 m² store takterrassen, kan du flytte deg etter sola, fra de første solstrålene i øst til den går ned i vest. Kan det bli bedre?

Her er 8. etasje:

I denne etasjen får du blant annet en stor og lys stue og balkong med sol store deler av dagen og kvelden. Merk også at soverommet i denne etasjen har både privat bad og walk-in-closet.

Beliggenhet H0803

Vil du oppleve Consulens Brygge og se utsikten med egne øyne?

Ring eiendomsmegler Espen Eide på 930 40 300, eventuelt send e-post til ee@eie.no.

Bo høyt over bølgene.

Leilighet H0803

20.000.000 kroner, inkludert parkering og ekstrakvaliteter som vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken i 8. etasje samt solskjerming i form av elektrisk betjente screens på de fleste vinduer mot sør-øst og sør-vest i begge etasjer.

Kontakt megler for mer informasjon

3D-illustrasjon*. Toppleiligheten 803 får litt av en utsikt også fra stuen i 8. etasje.

«Som et townhouse i høyden»

Med to store stuer, to etasjer og fint adskilte soveromsavdelinger blir det enkelt å få ro og fred når man vil – og være sosial når man ønsker det. Du kan for eksempel ha besøk i den øverste etasjen, mens din kjære slapper i kveldssolen på balkongen i etasjen under. Utsikten og nærheten til fjorden er alltid en del av tilværelsen – akkurat slik du drømmer om.

Med to store soverom med egne bad, blir dette en god leilighet for deg som av og til får voksne barn på overnattingsbesøk. Soveromsavdelingene er smart plassert i hver sin etasje, slik at både du og ungdommen får den plass som trengs. Middagene spiser dere selvfølgelig sammen, enten i den ene eller andre etasjen. Gled deg!

3D-illustrasjon* av Consulens Brygge. Med toppleilighet her blir det ingenting mellom deg og fjordutsikten. 9. etasjen og takterrassen ligger ca. 31 meter over bølgene. 8. etasjen og balkongen ligger ca. 28 meter over bølgene.

Sjekk utsikten!

* Merk at illustrasjonene kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning, møblering og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå