Fremtiden er på vei til Stavanger!

Paradis-området står foran store endringer i tiden som kommer.

Potensialet for byfornyelse og tilhørende verdiskaping i Paradis-området er enormt. Visjonen er å skape et fremtidsrettet, levende og bærekraftig byområde som knytter menneskene og byen sammen. Consulens Brygge vil bli en viktig brikke i denne utviklingen. Samtidig har området i dag en rekke kvaliteter fremtidige beboere vil nyte godt av. Det er kort vei til sentrum. Kilden kjøpesenter er populært, og det er massevis av andre butikker og service- og helsetilbud i gåavstand. Paradis stasjon har på få år blitt viktig for mange. Og sist, men ikke minst: nærheten til fjorden gjør at Paradis-området har alle muligheter til å bli byens beste sted å bo og leve.


Nabotomten til Consulens Brygge skal bli park!

– her er landskapsarkitektens visjon!

En ballbane med oppmerking for blant annet fotball, håndball og basket er allerede på plass. Videre innhold i parken er under planlegging. Parken skal utvikles som et samarbeidsprosjekt og spleiselag mellom forskjellige aktører med prosjekter i Paradis og Hillevåg, selvsagt inkludert Base Bolig og Skanska. I landskapsarkitektens visjon og idéskisser finner du blant annet turstier, en ny fiskebrygge, gode gressplener, sittegrupper, grillplass og et piknikområde. Endelig innhold i parken er enda ikke bestemt, og de forskjellige bitene i puslespillet vil etter planen falle på plass etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres. Det vil si at ferdigstillelse av denne parken kan bli på et senere tidspunkt enn ferdigstillelse av prosjektet Consulens Brygge i sin helhet.


Området sør for Paradis er i fantastisk utvikling!

3D-illustrasjon, Consulens Brygge sett mot fjorden. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning, møblering og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Endelig innhold i parken på nabotomten er ikke bestemt, og denne vil etter foreløpig plan realiseres gradvis etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres.

«Den som aldrig
lever nu,
lever aldrig.
Hvad gør du?»

– Piet Hein

Din nye nærbutikk: Kilden Kjøpesenter.

Innholdsrike Kilden Kjøpesenter ligger 4-5 minutters spasertur unna Consulens Brygge.

På Kilden trives alle aldersgrupper. Det gode utvalget i butikker vil garantert gjøre at du kommer til å ha god nytte av ditt eget nabolagskjøpesenter. De mange hyggelig ansatte har stort fokus på service slik at alle føler seg velkomne. Kilden har også flere gode spisesteder, enten du vil ha en rask matbit eller har tid til å sette deg og spise middag med godt i glasset. Med Jærbakeren, Big Bite, Dominos, NB Sørensen Express. Pastabakeren og Café Lucca, så får du akkurat passe nok å velge mellom.

Nyt ditt vakre og mangfoldige nærområde!

Inspirasjonen til å gå tur er absolutt til stede når du flytter til Consulens Brygge. Med turstier langs fjordkanten og utsikt til fjell og båtliv får du omgivelser du blir glad i.

Ta en dukkert i Strømvik!

Tør du bade i sjøen året rundt?

Det gjør den spreke gjengen i Godalen Sjøbaderforening. De tar en dukkert hver onsdag 07.00, uansett temperatur. Sjøbaderne møtes også hver lørdag kl.10 ved Varden kirke og marsjerer i samlet flokk langs fjordkanten før de hiver seg uti en halvtime senere. Våger du å bli med?

Legg turen til Godalen

– en av byens mest populære badeplasser.

Denne perlen er en av byens mest populære strender. I tillegg til badeanlegget, finner du sandstrand, lekeutstyr for barn, stupebrett og griller her. På varme sommerdager åpner kiosken, så en time eller fire her kan trygt anbefales. Gjerne sammen med barnebarn, eller kanskje en av dine nye naboer?

Besøk Stavangers kolonihager

– opplev det enkle, gode liv.

Det er to kolonihager verdt en rusletur i gåavstand fra Consulens Brygge. Den ene, Strømvik kolonihager, ser du tvers over sundet for Consulens Brygge. Rosendal og Ramsvik kolonihager ligger litt lengre unna, men fremdeles innen passe gåavstand. Nyt atmosfæren, og kanskje du får grønn inspirasjon til din egen balkong.

Stavanger
– alltid noe å gjøre, alltid noe å få med seg.

En tur i teateret, et besøk i konserthuset eller bare vandre gatelangs og kjenne på byens puls? Med leilighet i Consulens Brygge blir det enkelt å bruke sentrum, enkelt å få med seg alt som skjer. Det kan være Gladmat en varm sommerdag i juli, en konsert under Maijazz, innspurten i Tour des Fjords eller en lørdags formiddag med shopping i gågatene og en caffè latte på et av byens mange gode serveringssteder. Mulighetene i Stavangers bygater er mange. Sjansene for at du oppdager en ny favoritt er absolutt tilstede – så lenge du våger å prøve noe nytt. Og det gjør du jo.

Nyt Norges mathovedstad

Stavanger har så mange kvaliteter, så mye å by på. Byen har et levende og urbant uteliv, og kanskje er Fargegata det beste eksempelet i så måte. Stavanger er alltid i toppen når det diskuteres hva som er landets mathovedstad. Med Michelin-stjerne til både Re-Naa og Sabi Omakase, er det ingen tvil om at du kan finne matopplevelser i den ypperste klasse i Stavanger.


Det gode liv i Hillevågsvannet

Båtfolkets paradis

Hillevågsvannet er Stavangers største småbåthavn. Ut- og innseilingen går forbi Consulens Brygge. Båtpuss er vårens vakreste eventyr, sies det i Hillevågsvannet. Har du båtplass her, så får du herlig nærhet til båtlivet hvis du flytter til Consulens Brygge. Stavanger Motorbåtforening holder til i Hillevågsvannet og har sine røtter helt tilbake til 1918. Med dagens 1135 båtplasser er det mye som skjer langs kaikanten, og stort sett kun smil å se.

Hvem runder bøyen først?

Onsdagsregattaer er tradisjon i Stavanger, en tradisjon som startet en gang på 1970-tallet. Hver uke i seilesesongen kan du se 50-60 båter med flittig mannskap trimme seil og runde bøyer utenfor Consulens Brygge. Følg med hver onsdag!

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå