Potensialet for byfornyelse og tilhørende verdiskaping i Paradis-området er fantastisk. Visjonen er å skape et fremtidsrettet, levende og bærekraftig byområde som knytter menneskene og byen sammen. Consulens Brygge er en viktig brikke i denne utviklingen. Samtidig har området i dag en rekke kvaliteter fremtidige beboere vil nyte godt av. Det er kort vei til sentrum, Kilden kjøpesenter er populært og det er massevis av andre butikker og service- og helsetilbud i gåavstand. Paradis stasjon har på få år blitt viktig for mange. Og sist, men ikke minst: nærheten til fjorden gjør at Paradis-området har alle muligheter til å bli byens beste sted å bo og leve.

Nabotomten til Consulens Brygge skal bli park!

– her er landskapsarkitektens visjon!

En ballbane med oppmerking for blant annet fotball, håndball og basket er allerede på plass. Videre innhold i parken er under planlegging. Parken skal utvikles som et samarbeidsprosjekt og spleiselag mellom forskjellige aktører med prosjekter i Paradis og Hillevåg, selvsagt inkludert Base Bolig og Skanska. I landskapsarkitektens visjon og idéskisser finner du blant annet turstier, en ny fiskebrygge, gode gressplener, sittegrupper, grillplass og et piknikområde. Endelig innhold i parken er enda ikke bestemt, og de forskjellige bitene i puslespillet vil etter planen falle på plass etter hvert som byggeprosjekter i området realiseres. Det vil si at ferdigstillelse av denne parken kan bli på et senere tidspunkt enn ferdigstillelse av prosjektet Consulens Brygge i sin helhet.

Området sør for Paradis er i fantastisk utvikling!

Din nye nærbutikk: Kilden Kjøpesenter.

Innholdsrike Kilden Kjøpesenter ligger 4-5 minutters spasertur unna Consulens Brygge.

På Kilden trives alle aldersgrupper. Det gode utvalget i butikker vil garantert gjøre at du kommer til å ha god nytte av ditt eget nabolagskjøpesenter. De mange hyggelig ansatte har stort fokus på service slik at alle føler seg velkomne. Kilden har også flere gode spisesteder, enten du vil ha en rask matbit eller har tid til å sette deg og spise middag med noe godt i glasset.

Nyt ditt vakre og mangfoldige nærområde!

Inspirasjonen til å gå tur er absolutt til stede når du flytter til Consulens Brygge. Med turstier langs fjordkanten og utsikt til fjell og båtliv får du omgivelser du blir glad i.

Ta en dukkert i Strømvik!

Klarer du å bade i sjøen året rundt?

Det gjør den spreke gjengen i Godalen Sjøbaderforening. De tar en dukkert hver onsdag 07.00, uansett temperatur. Sjøbaderne møtes også hver lørdag kl. 10 ved Varden kirke og marsjerer i samlet flokk langs fjordkanten før de hiver seg uti en halvtime senere. Våger du å bli med?

Legg turen til Godalen

– en av byens mest populære badeplasser.

Denne perlen er en av byens mest populære strender. I tillegg til badeanlegget, finner du sandstrand, lekeutstyr for barn og griller her. På varme sommerdager åpner kiosken, og da kan en time eller fire her trygt anbefales. Gjerne sammen med barnebarn, eller kanskje en av dine nye naboer?

Besøk Stavangers kolonihager

– opplev det enkle, gode liv.

Det er to kolonihager verdt en rusletur i gåavstand fra Consulens Brygge. Den ene, Strømvik kolonihager, ser du tvers over sundet for Consulens Brygge. Rosendal og Ramsvik kolonihager ligger litt lengre unna, men fremdeles innen passe gåavstand. Nyt atmosfæren, og kanskje du får grønn inspirasjon til din egen balkong.

Stavanger – alltid noe å gjøre, alltid noe å få med seg.

En tur i teateret, et besøk i konserthuset eller bare vandre gatelangs og kjenne på byens puls? Med leilighet i Consulens Brygge blir det enkelt å bruke sentrum, enkelt å få med seg alt som skjer. Det kan være Gladmat en varm sommerdag i juli, en konsert under Maijazz eller en lørdags formiddag med shopping i gågatene og en caffè latte på et av byens mange gode serveringssteder. Mulighetene i Stavangers bygater er mange. Sjansene for at du oppdager en ny favoritt er absolutt tilstede – så lenge du våger å prøve noe nytt. Og det gjør du jo.

Nyt Norges mathovedstad

Stavanger har så mange kvaliteter, så mye å by på. Byen har et levende og urbant uteliv, og kanskje er Fargegata det beste eksempelet i så måte. Stavanger er alltid i toppen når det diskuteres hva som er landets mathovedstad. Med Michelin-stjerner til både Re-Naa, Sabi Omakase og Restaurant K2, er det ingen tvil om at du kan finne matopplevelser i den ypperste klasse i Stavanger.

Det gode liv i Hillevågsvannet – båtfolkets paradis

Hillevågsvannet er Stavangers største småbåthavn. Ut- og innseilingen går forbi Consulens Brygge. Båtpuss er vårens vakreste eventyr, sies det i Hillevågsvannet. Har du båtplass her, så får du herlig nærhet til båtlivet hvis du flytter til Consulens Brygge. Stavanger Motorbåtforening holder til i Hillevågsvannet og har sine røtter helt tilbake til 1918. Med dagens 1135 båtplasser er det mye som skjer langs kaikanten, og stort sett kun smil å se.