«Utsiktskvaliteter som knapt har sin make i Stavanger»

– Opplevelsen av å bo sjønært skal virkelig føles både inne og ute.

Det er Agnes Lenschow i Niras Arkitekter som har tegnet Consulens Brygge.

– Vi møter behovene til mange som lenge har vært på jakt etter den perfekte leiligheten, men som ikke har funnet det de har lett etter. I arbeidet med Consulens Brygge har vi prioritert å utvikle størrelser og planløsninger som skiller seg positivt ut fra det meste annet som bygges i Stavanger-området. Kombiner det med den sjønære og sentrale beliggenheten, så tror jeg mange får vansker med å velge noe annet, smiler Agnes.

Nå som nytt byggetrinn er for salg, kan Agnes fortelle om mye nytt og spennende. Blant leilighetstypene som nå er for salg er noen på 132 m2. Disse ligger i 4. til 7. etasje og kommer med to ulike planløsninger. 

– Felles for begge typene på 132 m2 er at man får en helt vanvittig fjordutsikt og mange store rom. I stuene kan man ha både store sittegrupper og ordentlig lange spisebord, og rusle ut på en balkong der fjorden og omgivelsene virkelig åpner seg. Det er også klare skiller mellom de private avdelingene med soverom og bad, og til livet i stuen – en kvalitet mange sier de savner i en leilighet, sier Agnes. 

– Opplevelsen av å bo så nær sjøen vil bli noe man virkelig føler på både inne og ute. Samtidig vil de leilighetene som ikke har maks utsikt mot fjorden få glede av ettermiddagssol og nærhet til flott grøntområde. Litt opp i etasjene får man sikt mot Stavanger i den ene retningen og Sandnes i den andre. Consulens Brygge får en fin miks av leilighetstyper, med en bredde i kvaliteter i forhold til størrelser og etasjeplassering. Toppleilighetene får utsiktskvaliteter som knapt har sin make i Stavanger, mener Agnes.

– De øverste leilighetene får to etasjer og blir som townhouses i høyden, med gode balkonger i nedre etasje og fantastiske terrasser i andre. Min påstand er at disse leilighetene, og flere andre på Consulens Brygge, får den beste utsikten i Stavanger, smiler arkitekten.


3D-illustrasjon, Consulens Brygge sett fra fjorden. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Transparente figurer viser antatt kommende bebyggelse i nærområdet. Avvik fra illustrasjonen vil forekomme.

Et innholdsrikt boligområde med promenade og ingen gjennomgangstrafikk

De fire leilighetsbyggene ligger fantastisk ut mot fjorden og vil bidra til å skape et lunt, skjermet fellesområde.

Etter planen blir det stengt for gjennomgangstrafikk forbi din nye leilighet på Consulens Brygge. Innkjørsel til parkeringsanlegget vil skje fra Consul Sigval Bergesens vei, som blir blindvei (tidspunkt for avslutning av vei som blindvei er også avhengig av ferdigstillelse av flere prosjekter i bydelen).

Arealet mellom byggetrinnene opparbeides med grønne soner, sykkelparkering, oppholdssoner med benker, lekeapparater med gummidekke og gangareal med fast dekke. Flere andre attraksjoner kommer også i fellesområdet. BS1 og BS2 er planlagt som rekkehus, som vil fungere som en naturlig avslutning av bebyggelsen rundt fellesområdet. Endelige tegninger for rekkehusene foreligger ikke.

Vil du nyte
smaken av livet,
så ta store biter.

Selskapslokale, gjestehybler og delerom

Consulens Brygge får fellesarealer til glede og nytte.

Det er satt av godt med plass til fellesrom på Consulens Brygge. Tanken er å gi deg som beboer ekstra kvaliteter som kan benyttes både til hverdags og fest. I trinn 2 er det planlagt to gjestehybler og et delingsrom ut mot fjorden i sokkeletasjen. Bruk av delingsrommet vil bli organisert av Velforeningen, og utbygger leverer en startpakke med blant annet håndverktøy, flyttetraller, trappestiger og biljekker, samt hyller der man selv kan legge utstyr man vil dele med andre på Consulens Brygge

I nabobygget (CB4) kommer et selskapslokale/møterom med Norema-kjøkken med hvitevarer, spisebord og stoler. Du kan leie rommet når du skal feire en spesiell dag, og kanskje noen på Consulens Brygge tar initiativ til felles 17. mai-frokost eller julebord? Beboernes sportsboder kommer også i sokkeletasjen.


Jobbe, trene eller dyrke hobbyer
hjemme på Consulens Brygge?

Det er allerede satt av plass til flere fellesgoder i senere byggetrinn, Mulige funksjoner er hobbyrom, treningsrom og et kontorfellesskap, som alle ble høyt rangert i en spørreundersøkelse blant registrerte interessenter høsten 2019. Målet er å skape sosiale møtesteder hvor du som flytter inn på Consulens Brygge kan oppleve fellesskap og gode stunder med dine nye naboer.

Merk at det tas forbehold om realisering av ovennevnte fellesrom da dette er en foreløpig plan som blant annet forutsetter videre fremdrift/salg/bygging av de øvrige byggetrinnene. Det forutsettes også at hele prosjektet Consulens Brygge realiseres i regi av Kulimport Eiendomsutvikling AS.

Bildeling – bra for miljøet og din lommebok

Det er ikke mange år siden ordninger med bildeling var en nisje. I dag er det en voksende trend. Om noen år er det standard.

Hørt om bildelingsordningen nabobil.no? Eller bilkollektivet.no? De bør du sjekke ut med det samme, for på begge nettsteder kan du enkelt leie en bil foren dag eller flere. Utvalget er stort – ganske sikkert også i nabolaget der du bor i dag. Ordningene er brukervennlige, prisene er overraskende lave og du slipper å tenke på å skifte til vinterdekk, forsikringer, billån og verditap.

Blant de mange fordelene for deg som flytter til Consulens Brygge, er beliggenheten nær sentrumsgleder, alt av helse-, service- og handelstilbud, samt virkelig effektive transportløsninger som tog og buss. Vi våger å påstå at du i din hverdag sør for Paradis vil trenge egen bil sjeldnere enn du tror – og da er bildeling ganske sikkert noe for deg.

På Consulens Brygge er Skanska og Base Bolig i forkant av utviklingen – også med tanke på bildelingsordning og ditt fremtidige behov for bil. Minst to av gjesteparkeringsplassene vil bli avsatt til bildelingsordning for hele prosjektet (leverandør ikke valgt pr. d.d. av utbygger). Videre har vi lagt til rette for at du som velger en av de 25 leilighetene med parkeringsplass, kan velge vekk parkeringsplassen og få solide avslag i prisen. Og vil du ha leilighet med parkeringsplass, og opplever at bilen din blir lite brukt, ja da kan du leie den ut og tjene penger i en bildelingsordning. Kanskje til en av dine nye, gode naboer?

Noen leiligheter leveres uten parkeringsplass. Dette har medført lavere prosjektutviklingskostnad enn ellers og dermed er snittprisen pr. m2 redusert. Når du i tillegg gjennom deleordninger kan spare alle de faste utgiftene en bil medfører, da kan regnestykket fort vise at en bilfri hverdag på Consulens Brygge både er godt for lommeboka – og ikke minst: miljøet.


Her får du Altibox-tjenester fra første dag i din nye bolig

Når du flytter inn på Consulens Brygge, ligger alt til rette for at du kan få stabilt fiberbredbånd med overlegen hastighet, topp underholdning og stor valgfrihet med internett og TV-løsning fra Altibox.

Altibox er opptatt av å ha Norges mest fornøyde kunder – 10 år på rad har de vunnet pris for Norges beste kundeservice på bredbånd. Med avtaleformen Fiberaksess blir det lav felleskostnad og hver enkelt husstand avgjør selv sitt behov for TV, internett og fasttelefoni.

Strøm, varme og energiservice fra Lyse

Moderne teknologi som gir deg kontroll og komfort

Elbillading

På Consulens Brygge blir alle parkeringsplasser tilrettelagt for lading av elbil med et ladeanlegg fra Smartly, et datterselskap av Lyse. For å kunne lade bestiller du din egen elbillader før du flytter inn. Denne laderen kjenner deg igjen når du kobler deg på, noe som innebærer at kun du betaler for ditt forbruk når du benytter deg av din egen lader. Vi har allerede avtalt en god pris på laderen, og du kan velge å betale denne med en gang, eller nedbetale den rentefritt over ditt strømabonnement.

Et ladeanlegg og smarte ladere fra Smartly er en løsning som også hjelper til med å holde kontroll på det totale energiforbruket i bygget. Dette er bra for deg, for miljøet og gir mindre arbeid for de som sitter i styret.

Energiservice

I alle leiligheter blir det montert moderne målere for energi. Måleren gjør at du får en nøyaktig avregning av energiforbruket i din leilighet hver måned. På denne måten er du selv ansvarlig for eget forbruk av varme og varmt tappevann og slipper å betale for det naboen bruker.

Fjernvarme

Som beboer på Consulens Brygge vil du ha glede av komfortabel, vannbåren varme fra dag én. Alle leilighetene på Consulens Brygge er koblet til Lyses fjernvarmenett som forsyner boligene med all den varme og varmt tappevann de trenger. Fjernvarmen fra Lyse er 100 % klimanøytral og er hovedsakelig spillvarme fra avfallsforbrenningsanlegget på Forus og litt lokalprodusert biogass. Grønn, kortreist energi!

Smartly har kundesenter som er åpent 24/7

For tjenestene lading av elbil- og energiservice som leveres av Smartly kan du kontakte kundesenteret om det er noe du lurer på. Dette er det samme kundesenteret som benyttes av Altibox.


Suverene og vakre fasadematerialer fra Trespa

Trespa er internasjonal anerkjent som en ledende og innovativ leverandør av arkitektoniske materialer til utvendig kledning, dekorative fasader og vitenskapelige overflateløsninger. Kledningspanelene på Consulens Brygge vil ha overbevisende estetiske kvaliteter og bestå av opptil 70% naturlige fibre og termoherdende harpikser – alt produsert under høyt trykk og høy temperatur, noe som gir et meget stabilt, tett panel.

3D-Illustrasjon, CB4 sett fra ca. sørøst. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Stiplede linjer viser plassering av antatt kommende bebyggelse i nærområdet. Avvik fra illustrasjonen vil forekomme.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

    Design: Ensign Reklamebyrå