“Utsiktskvaliteter som knapt har sin make i Stavanger”

– Opplevelsen av å bo sjønært skal virkelig føles både inne og ute.

Det er Agnes Selheim Lenschow i Niras Arkitekter som har tegnet Consulens Brygge.

– Det har vært viktig å utvikle gode løsninger som kombinerer kvaliteter inne og ute. Den oppgaven har vi blant annet løst ved at fire av fem leiligheter i 1. til 7. etasje ligger på et hjørne og får stuer med lys inn fra to sider. De samme leilighetene får balkonger som smyger seg rundt hjørnene og får utsikt i to retninger, sier Agnes, og legger til:

– Opplevelsen av å bo så nær sjøen vil bli noe man virkelig føler på både inne og ute. Samtidig vil de leilighetene som ikke har maks utsikt mot fjorden få glede av ettermiddagssol og nærhet til flott grøntområde. Litt opp i etasjene får man sikt mot Stavanger i den ene retningen og Sandnes i den andre. Consulens Brygge får en fin miks av leilighetstyper, med en bredde i kvaliteter i forhold til størrelser og etasjeplassering. Toppleilighetene får utsiktskvaliteter som knapt har sin make i Stavanger, mener Agnes.

– De øverste leilighetene får to etasjer og blir som townhouses i høyden, med gode balkonger i nedre etasje og fantastiske terrasser i andre. Min påstand er at disse leilighetene, og flere andre på Consulens Brygge, får den beste utsikten i Stavanger, smiler arkitekten.

3D-illustrasjon, Consulens Brygge sett fra fjorden. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Stiplede linjer viser plassering av antatt kommende bebyggelse i nærområdet. Avvik fra illustrasjonen vil forekomme.

Et innholdsrikt boligområde med leiligheter, rekkehus, grønne fellesarealer og promenade

De fire leilighetsbyggene danner fronten mot fjorden og vil bidra til å skape et lunt, skjermet fellesområde.

Arealet mellom byggetrinnene opparbeides med grønne soner, sykkelparkering, oppholdssoner med benker, lekeapparater med gummidekke og gangareal med fast dekke. Flere andre attraksjoner kommer også i fellesområdet. Som følge av en spørreundersøkelse utført blant prosjektets interessenter høsten 2019, ser vi for oss kvaliteter som grillplass, bocciabane og planteparseller som aktuelle.

Innkjørsel til parkeringsanlegget blir fra Consul Sigval Bergesens vei, som blir blindvei (tidspunkt for avslutning av vei som blindvei er også avhengig av ferdigstillelse av flere prosjekter i bydelen). Da vil det ikke bli noen gjennomgangstrafikk forbi din nye leilighet på Consulens Brygge.

Vil du nyte
smaken av livet,
så ta store biter.

Samle venner til festligheter? Et boligprosjekt er mye mer enn bare boliger.

Consulens Brygge får innendørs fellesarealer til glede og nytte.

Det er satt av godt med plass til fellesrom i alle trinn av Consulens Brygge. Det kommer blant annet et selskapslokale/møterom ut mot fjorden i sokkeletasjen i trinn 1. Her blir det levert et velutstyrt Norema-kjøkken med hvitevarer, spisebord og stoler – alt tilrettelagt for både selskapeligheter og beboermøter. Du kan leie rommet når du skal feire en spesiell dag, og kanskje noen på Consulens Brygge tar initiativ til felles 17. mai-frokost eller julebord? Beboernes sportsboder kommer også i sokkeletasjen.

Bildeling – bra for miljøet og din lommebok

Det er ikke mange år siden ordninger med bildeling var en nisje. I dag er det en voksende trend. Om noen år er det standard.

Hørt om bildelingsordningen nabobil.no? Eller bilkollektivet.no? De bør du sjekke ut med det samme, for på begge nettsteder kan du enkelt leie en bil foren dag eller flere. Utvalget er stort – ganske sikkert også i nabolaget der du bor i dag. Ordningene er brukervennlige, prisene er overraskende lave og du slipper å tenke på å skifte til vinterdekk, forsikringer, billån og verditap.

Blant de mange fordelene for deg som flytter til Consulens Brygge, er beliggenheten nær sentrumsgleder, alt av helse-, service- og handelstilbud, samt virkelig effektive transportløsninger som tog og buss. Vi våger å påstå at du i din hverdag sør for Paradis vil trenge egen bil sjeldnere enn du tror – og da er bildeling ganske sikkert noe for deg.

På Consulens Brygge er Skanska og Base Bolig i forkant av utviklingen – også med tanke på bildelingsordning og ditt fremtidige behov for bil. Minst to av gjesteparkeringsplassene vil bli avsatt til bildelingsordning for hele prosjektet (leverandør ikke valgt pr. d.d. av utbygger). Videre har vi lagt til rette for at du som velger en av de 25 leilighetene med parkeringsplass, kan velge vekk parkeringsplassen og få solide avslag i prisen. Og vil du ha leilighet med parkeringsplass, og opplever at bilen din blir lite brukt, ja da kan du leie den ut og tjene penger i en bildelingsordning. Kanskje til en av dine nye, gode naboer?

Noen leiligheter leveres uten parkeringsplass. Dette har medført lavere prosjektutviklingskostnad enn ellers og dermed er snittprisen pr. m2 redusert. Når du i tillegg gjennom deleordninger kan spare alle de faste utgiftene en bil medfører, da kan regnestykket fort vise at en bilfri hverdag på Consulens Brygge både er godt for lommeboka – og ikke minst: miljøet.

Overnattingsgjester? Ingen problem!

Med gjestehybel tilgjengelig, så klarer du deg kanskje uten det ekstra soverommet?

Det er allerede satt av plass i senere byggetrinn til to gjestehybler som du kan bestille og leie når du får overnattingsgjester. Det vil bli opp til beboerne å avgjøre hvilke andre fellesfunksjoner som prioriteres. Mulig funksjoner er hobbyrom, treningsrom og et kontorfellesskap, som alle ble høyt rangert i en spørreundersøkelse blant registrerte interessenter høsten 2019. Målet er å å skape sosiale møtesteder hvor du som flytter inn på Consulens Brygge kan oppleve fellesskap og gode stunder med dine nye naboer.

Merk at det tas forbehold om realisering av ovennevnte fellesrom da dette er en foreløpig plan som blant annet forutsetter videre fremdrift/salg/bygging av de øvrige byggetrinnene. Det forutsettes også at hele prosjektet Consulens Brygge realiseres i regi av Kulimport Eiendomsutvikling AS.


Her får du Altibox-tjenester fra første dag i din nye bolig

Når du flytter inn på Consulens Brygge, ligger alt til rette for at du kan få stabilt fiberbredbånd med overlegen hastighet, topp underholdning og stor valgfrihet med internett og TV-løsning fra Altibox.

Altibox er opptatt av å ha Norges mest fornøyde kunder – 10 år på rad har de vunnet pris for Norges beste kundeservice på bredbånd. Med avtaleformen Fiberaksess blir det lav felleskostnad og hver enkelt husstand avgjør selv sitt behov for TV, internett og fasttelefoni.

Strøm, varme og energiservice fra Lyse

Moderne teknologi som gir deg kontroll og komfort

Elbillading

På Consulens Brygge blir alle parkeringsplasser tilrettelagt for lading av elbil med et ladeanlegg fra Smartly, et datterselskap av Lyse. For å kunne lade bestiller du din egen elbillader før du flytter inn. Denne laderen kjenner deg igjen når du kobler deg på, noe som innebærer at kun du betaler for ditt forbruk når du benytter deg av din egen lader. Vi har allerede avtalt en god pris på laderen, og du kan velge å betale denne med en gang, eller nedbetale den rentefritt over ditt strømabonnement.

Et ladeanlegg og smarte ladere fra Smartly er en løsning som også hjelper til med å holde kontroll på det totale energiforbruket i bygget. Dette er bra for deg, for miljøet og gir mindre arbeid for de som sitter i styret.

Energiservice

I alle leiligheter blir det montert moderne målere for energi. Måleren gjør at du får en nøyaktig avregning av energiforbruket i din leilighet hver måned. På denne måten er du selv ansvarlig for eget forbruk av varme og varmt tappevann og slipper å betale for det naboen bruker.

Fjernvarme

Som beboer på Consulens Brygge vil du ha glede av komfortabel, vannbåren varme fra dag én. Alle leilighetene på Consulens Brygge er koblet til Lyses fjernvarmenett som forsyner boligene med all den varme og varmt tappevann de trenger. Fjernvarmen fra Lyse er 100 % klimanøytral og er hovedsakelig spillvarme fra avfallsforbrenningsanlegget på Forus og litt lokalprodusert biogass. Grønn, kortreist energi!

Smartly har kundesenter som er åpent 24/7

For tjenestene lading av elbil- og energiservice som leveres av Smartly kan du kontakte kundesenteret om det er noe du lurer på. Dette er det samme kundesenteret som benyttes av Altibox.


Suverene og vakre fasadematerialer fra Trespa

Trespa er internasjonal anerkjent som en ledende og innovativ leverandør av arkitektoniske materialer til utvendig kledning, dekorative fasader og vitenskapelige overflateløsninger. Kledningspanelene på Consulens Brygge vil ha overbevisende estetiske kvaliteter og bestå av opptil 70% naturlige fibre og termoherdende harpikser – alt produsert under høyt trykk og høy temperatur, noe som gir et meget stabilt, tett panel.

3D-Illustrasjon, trinn 1 sett fra ca. sørøst. Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert. Stiplede linjer viser plassering av antatt kommende bebyggelse i nærområdet. Avvik fra illustrasjonen vil forekomme.

Meld deg på nyhetsbrev

Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis

Design: Ensign Reklamebyrå