Reservasjonsskjema, Consulens Brygge

Nå kan du reservere – helt uforpliktende – en eller flere leiligheter i forhåndssalget for bygg CB4 på Consulens Brygge. Fyll inn feltene under og trykk «Send».

Alle reservasjoner er helt uforpliktende. Du må sende oss dette reservasjonsskjemaet så snart som mulig, og senest innen forhåndssalget starter mandag 3. februar 2020 kl. 12.00.

Du kan reservere opp til fire leiligheter i prioritert rekkefølge. Hvis det er tilfeller der flere melder sin interesse for samme leilighet, så er det tidspunkt for registrering på prosjektets interessentliste som avgjør hvem som får kjøpe. Det kan derfor være lurt å reservere mer enn én leilighet.

  Foretrukket leilighet

  Alternative leiligheter  Parkering

  Jeg ønsker å trekke ut parkeringsplass og få 350.000 kr. i avslag (merk at muligheten gjelder kun for leiligheter som har parkeringsplass iht. prislisten)

  Kontaktinformasjon

  Kontaktpersoner i forbindelse med Consulens Brygge:

  Espen Eide,
  eiendomsmegler Eie eiendomsmegling,
  tlf. 930 40 300 / ee@eie.no

  Thomas Jansen,
  salgsansvarlig Skanska,
  tlf. 982 10 151 / thomas.jansen@skanska.no

  Daniel Søreng Honstad,
  salgs- og kundeansvarlig Base Bolig,
  tlf. 959 72 361 / dsh@basebolig.no

  Om reservasjonsskjemaet og forhåndssalget

  Reservasjonsskjemaet kan kun benyttes av registrerte interessenter. Dette er ikke en bindende avtale, kun en mulighet til å benytte sin plass på prosjektets interessentliste i henhold til tidspunkt for registrering av interesse.

  Etter fristens utløp, mandag 3. februar 2020 kl. 12.00, starter vi arbeidet med å sortere reservasjonene. Alle registrerte interessenter er sortert etter dato og klokkeslett. De som først registrerte sin interesse for Consulens Brygge, er de som får velge først. Alle som har reservert vil bli kontaktet fortløpende i nevnte rekkefølge. Derfor anbefaler vi at du setter deg grundig inn i alt materiell før mandag 3. februar kl. 12.00. Når du blir kontaktet, er det viktig at du er beslutningsdyktig så snart du har fått svar på eventuelle spørsmål.

  Som følge av mange interessenter, gjør vi oppmerksom på at det kan ta opp til et par dager før alle er kontaktet. Vær også oppmerksom på at vi dessverre ikke har anledning til å svare på telefonhenvendelser i denne fasen. Alle vil uansett få svar på sine spørsmål når vi tar kontakt med den enkelte.

   Meld din interesse!

   Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

   Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

   Design: Ensign Reklamebyrå