Meld din interesse for byggetrinn 2!

Salgsstart i høst

Nå kommer nye leilighetstyper på Consulens Brygge – helt i sjøkanten

I det neste bygget på Consulens Brygge, CB3, kommer leiligheter med andre størrelser og planløsninger enn i forrige byggetrinn – leiligheter du ikke finner maken til i Stavanger.

Meld interesse og få all informasjon først av alle

Consulens Brygge oppføres sør for Paradis, med spektakulær fjordutsikt og like ved innseilingen til Hillevågsvannet. Allerede nå kan vi nevne noe av det du kan melde din interesse for:

 • To store to-etasjes toppleiligheter over 200 m2 med både takterrasse og hjørnebalkong.
 • Flere på ca. 132 m2 med områdets mest komplette fjordpanorama.
 • Godt utvalg i leiligheter mellom ca. 66 til 106 m2 – alle med lys inn fra to sider og herlige balkonger.

Vi har også et par overraskelser under utvikling – meld din interesse og få informasjon pr. nyhetsbrev når tegningene er klare.

Bo til lyden av bølgeskvulp

Consulens Brygges beliggenhet er rett og slett enestående – her bor du både sjønært og sentralt. Kun en promenade vil skille de nye leilighetene i CB3 fra bølgene. Gulvet i første boligetasje kommer ca. 7 meter over sjøen i forkant. Dermed blir det storslått fjordutsikt fra alle etasjer.

Send e-post til megler

Mye mer enn bare boliger

Visste du at det er planlagt ny park like ved Consulens Brygge? Og at dette leilighetsprosjektet får både selskapslokale og gjesteleiligheter? I landskapsarkitektens visjon og idéskisser for parken finner du blant annet turstier, en ny fiskebrygge, gode gressplener, sittegrupper, grillplass og et piknikområde. Endelig innhold i parken er enda ikke bestemt, men at Consulens Brygge får gode felleslokaler som selskapslokale og gjestehybler – det er sikkert. Perfekt du skal feire en stor dag og tilby overnattingsgjester sitt eget sted.

Fremtiden er på vei til Paradis

Potensialet for byfornyelse og tilhørende verdiskaping i Paradis-området er enormt. Visjonen er å skape et fremtidsrettet, levende og bærekraftig byområde som knytter menneskene og byen sammen. Consulens Brygge vil bli en viktig brikke i denne utviklingen.

Samtidig har området i dag en rekke kvaliteter fremtidige beboere vil nyte godt av. Det er kort vei til sentrum. Kilden kjøpesenter er populært, og det er massevis av andre butikker og service- og helsetilbud i gåavstand. Paradis stasjon har på få år blitt viktig for mange. Og sist, men ikke minst: nærheten til fjorden gjør at Paradis-området har alle muligheter til å bli byens beste sted å bo og leve.

Sjekk utsikten!

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Consulens Brygge.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

  Design: Ensign Reklamebyrå