Simplyfying + Beautifying

Interiørarkitektens egne ord:

Som interiørarkitekt har jeg lang erfaring med å designe vakre og funksjonelle hjem. Mitt mål er å hjelpe mine kunder til å gjøre drømmer til virkelighet, gjennom gode romløsninger og helhetlig interiørarkitektur.

Med en stolt skandinavisk designtradisjon som utgangspunkt, tilfører jeg eleganse og lidenskap, slik at hvert prosjekt får et unikt uttrykk, tilpasset kundens ønsker.

Min arbeidsprosess

Jeg er en detaljfokusert interiørarkitekt, opptatt av hvordan de enkelte komponentene spiller en rolle i en større fortelling. Romløsning, farger, materialvalg og møblering skal spille på lag, og medvirke til at interiør og arkitektur harmonerer på en best mulig måte.

Arbeidsprosessen deles opp i faser, der jeg i nært samarbeid med kunden går fra å se på muligheter til konseptretninger og videre til detaljering av endelig interiørløsning.

Fase 1 

Her handler det om å lytte til kundenes drømmer og ønsker. Med dette som utgangspunkt starter jeg arbeidet med å oversette ønskelisten til et designkonsept og romløsninger som gjør boligen til et godt og vakkert hjem – enten vi snakker om rolige morgener, travle hverdager, livlige ettermiddager, avslappende kvelder eller sosiale helgeaktiviteter.

Fase 2 

I denne fasen fokuserer jeg på detaljene; farger, materialer, belysning, fliser, tepper og andre faste installasjoner som danner rammen rundt det som senere skal inn av møbler, kunst og andre interiørelementer. Gjennom min research finner og samler jeg inn fysiske prøver av anbefalte materialer og kvaliteter som jeg setter sammen til et helhetlig og elegant designkonsept i tråd med kundens ønsker.

Fase 3 

Til slutt følger dokumentasjonsfasen der jeg sammen med kunden gjennomgår, konkluderer og detaljbeskriver alle tegninger og løsningsvalg. Disse danner grunnlag for arbeidstegninger til håndverkere, og bestilling fra de forskjellige møbel- og utstyrsleverandørene.